FidderSlapen zw grijs

Hästens is jarig, maar ú krijgt de cadeaus

Fidder Hastens 40Years Bluecheck Landingspagina

Denk aan beddengoed, donzen dekbedden, dekbedovertrekken, badjassen en genoeg kussens om een kussengevecht te winnen. Allemaal als geschenk aan u!

De iconische blauwe ruit van Hästens wordt 40. Om dit te vieren ontvangt u nu cadeaus met een waarde tot € 4.000* wanneer u een zeer gelimiteerde BLUE CHECK ANNIVERSARY EDITION koopt.

 

De jubileumeditie van de blauwe ruit: de nadruk ligt op iconisch.

De kwaliteit van uw dag wordt bepaald door het bed waar u voor kiest. Daarom stellen zij zulke hoge eisen aan precies vakmanschap. De jubileumeditie is een ode aan de geliefde blauwe ruit. Door blauw katoenen garen te kiezen voor de zijstiksels wilde Hästens het iconische ontwerp versterken zonder het te verstoren. Vervolgens hebben ze de puntjes op de i gezet met luxe leren details. Aan het koperen plaatje ziet u dat het bed uniek is.

Kom snel langs bij Fidder Slapen om de modellen en cadeaupakket opties te bekijken. U kunt ook de nieuwe oogstrelende catalogus gratis bestellen via hastens.com. De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

BE AWAKE FOR THE FIRST TIME IN YOUR LIFE ®

Ontdek Hästens

 

Advies?

Kom langs in onze showroom! Onze slaapadviseurs adviseren u graag over onze vele topmerken bedden en matrassen. In de winkel kunt u na uitgebreid advies alle merken bovendien zelf vergelijken en ervaren. In ons ruime assortiment slaagt u altijd!

Maak een afspraak

Informatie of offerte opvragen

*Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 9.30 - 18.00
Woensdag 9.30 - 18.00
Donderdag 9.30 - 18.00
Vrijdag 9.30 - 18.00
Zaterdag 9.30 - 17.00

 

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!