FidderSlapen zw grijs

Kasten

Naast een fijn bed heeft u voor een sfeervolle en geordende kamer ook andere meubels zoals kasten nodig. Hierin kunt u al uw spullen netjes opbergen en zorgt u voor een overzichtelijke en rustige slaapkamer. Fidder beddenspeciaalzaak beschikt over een groot assortiment slaapkamerkasten zoals kledingkasten. Deze kasten kunnen bovendien worden afgestemd op de andere meubels in uw slaapkamer, zo zorgt u ervoor dat uw slaapkamer een mooi geheel is!

De kasten zijn er in verschillende uitvoeringen en wij hebben zowel standaard uitvoeringen als speciaal op maat gemaakte kasten. U hebt een ruimte keuze uit bijvoorbeeld draaideuren, schuifdeuren of vouwdeuren. Uiteraard zijn in ons assortiment slaapkamerkasten van verschillende afmetingen opgenomen en heeft u de keuze uit verschillende kleuren en materialen. Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van de kledingkast is helemaal naar uw smaak in te richten. U hoeft maar aan te geven wat u op wilt bergen en wij laten u de vele mogelijke indelingen zien. Met handige accessoires zoals een garderobelift of een broekrek zorgt u ervoor dat uw kleding netjes geordend is en niet kreukelt.

Met ons ruime aanbod slaapkamerkasten komen wij aan al uw persoonlijke wensen tegemoet. Laat u door onze specialisten adviseren over de talloze opbergmogelijkheden. U zult heerlijk slapen in uw stijlvolle, geordende slaapkamer!

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!