FidderSlapen zw grijs

Nachtkastjes

Loof nachtkastjes
De sfeer in je slaapkamer is pas echt compleet met bijpassende meubels. De collectie bijmeubelen van Loof combineert goed met de rest van de collectie en de accessoires van bevriende merken. Mix&match naar eigen smaak.

De Loof Edge serie bestaat uit een nachtkastje, een commode en hoge ladekast. Allen vervaardigd van massief eikenhout.

Loof tafeltje Tripod is verkrijgbaar in twee uitvoering. Eén met een afneembaar dienblad en één met een lade, waarin u uw slaapkamer-rommeltjes net in kan opbergen.

Bijpassend bij ledikant Frame heeft Loof enkele nachttafeltjes en spiegels ontworpen. Zo is er een klein en een groot bijzettafeltje. Is er een grote passpiegel en een horizontale en een verticale hangspiegel, met handig plateautje.

Nolte nachtkastjes
Deze Duitse leverancier heeft een breed assortiment degelijke en betaalbare nachtkastjes. Bekende namen zijn de Alegro, Sonyo en de Velia. Allen verkrijgbaar in diverse uni kleuren en houtdecors. Of met een luxe glazen front.

Mintjens nachtkastjes
Bronx ‘Young Urban Industrial’
In de Bronx serie worden materialen als karakter eikenfineer en elementen van staal gecombineerd met krachtige vormen en ruwe oppervlakken. Een gedurfde combinatie die uniek is in de slaapkamer. Het metaal vormt de rode draad door de Bronx serie.

Eden ‘A touch of black’
De Eden serie zorgt voor een gezonde slaapomgeving en verkwikkend slaapcomfort. Het zwarte accent vormt de rode draad door de Eden serie. De perfect passende nachtkastjes toveren een glimlach op je gezicht en zorgen voor een ”oogverblindend” resultaat.

Stuga ‘Back to basics’
Het ontwerp van de Stuga collectie is een landelijke en rustige levensstijl. De strakke plankenstructuur en het minimalistisch design zijn slechts enkele kenmerken van deze prachtige collectie. Less is more vormt de rode draad door de Stuga serie.

Laad je batterijen op!
De Stuga collectie heeft nachtkastjes waarop je je GSM draadloos kan opladen. Draadloos opladen is simpel. Leg je smartphone op het plusteken om op te laden. Voor sommige smartphones heb je een extra oplaadhoesje nodig.

Prikkel al je zintuigen
Met de Stuga collectie ontspan je volledig met een muziekje op de achtergrond. De luidspreker met Bluetooth ontvanger wordt eenvoudig op je nachtkastje bevestigd. Via je GSM wordt de muziek geselecteerd. Beleef daarnaast de natuurlijke touch van echt hout en kies uit 6 verschillende kleuren op basis van olie.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!