FidderSlapen zw grijs

Nachtkastjes

Auping nachtkastjes
Kleed je slaapkamer in stijl aan. De Auping nachtkastjes en nachttafeltjes zijn verkrijgbaar in bijpassende materialen en kleurstellingen.

De Auping Siria nachtkastjes en nachttafeltjes zijn verkrijgbaar in bijpassende materialen en kleurstellingen. Je kunt kiezen uit kastjes met 1 lade of zonder lade. De hoogte van de Auping Siria nachtkastjes past perfect bij een boxspring.

Hét Auping Nachtkastjes is een sierlijk en stijlvol multifunctioneel nachtkastje, met twee of drie lades. Voorzien van verzonken verchroomde handgrepen en fraaie verchroomde sierpoten. Leverbaar in alle houtkleuren. Bijpassend bij de Auping Match, de Auping Auronde en Auping boxsprings.

Loof nachtkastjes
De sfeer in je slaapkamer is pas echt compleet met bijpassende meubels. De collectie bijmeubelen van Loof combineert goed met de rest van de collectie en de accessoires van bevriende merken. Mix&match naar eigen smaak.

De Loof Edge serie bestaat uit een nachtkastje, een commode en hoge ladekast. Allen vervaardigd van massief eikenhout.

Loof tafeltje Tripod is verkrijgbaar in twee uitvoering. Eén met een afneembaar dienblad en één met een lade, waarin u uw slaapkamer-rommeltjes net in kan opbergen.

Bijpassend bij ledikant Frame heeft Loof enkele nachttafeltjes en spiegels ontworpen. Zo is er een klein en een groot bijzettafeltje. Is er een grote passpiegel en een horizontale en een verticale hangspiegel, met handig plateautje.

Carpe Diem
Bijpassend bij de luxe Carpe Diem boxsprings heeft Carpe Diem een nachttafel ontworpen. Het chromen frame vormt de basis. Hierop kiest u een plateau, één of twee lades. Verkrijgbaar in het wit of in het zwart.

Nolte nachtkastjes
Deze Duitse leverancier heeft een breed assortiment degelijke en betaalbare nachtkastjes. Bekende namen zijn de Alegro, Sonyo en de Velia. Allen verkrijgbaar in diverse uni kleuren en houtdecors. Of met een luxe glazen front.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 9.30 - 18.00
Woensdag 9.30 - 18.00
Donderdag 9.30 - 18.00
Vrijdag 9.30 - 18.00
Zaterdag 9.30 - 17.00

 

Eerste kerstdag gesloten
Tweede kerstdag open van 12.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!