FidderSlapen zw grijs

Nachtkastjes

Auping nachtkastje Pixel
Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan je slaapkamer geeft. Het moderne en slanke ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van de typische Auping materialen hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje.

Het houten kastje met stalen frame en ladefrontje zijn afzonderlijk van elkaar te kiezen in alle Auping kleuren en dus volledig naar jouw wens samen te stellen; kies voor een frisse trendy look, of juist volledig zwart of wit.

Loof nachtkastjes
De sfeer in je slaapkamer is pas echt compleet met bijpassende meubels. De collectie bijmeubelen van Loof combineert goed met de rest van de collectie en de accessoires van bevriende merken. Mix&match naar eigen smaak.

De Loof Edge serie bestaat uit een nachtkastje, een commode en hoge ladekast. Allen vervaardigd van massief eikenhout.

Loof tafeltje Tripod is verkrijgbaar in twee uitvoering. Eén met een afneembaar dienblad en één met een lade, waarin u uw slaapkamer-rommeltjes net in kan opbergen.

Bijpassend bij ledikant Frame heeft Loof enkele nachttafeltjes en spiegels ontworpen. Zo is er een klein en een groot bijzettafeltje. Is er een grote passpiegel en een horizontale en een verticale hangspiegel, met handig plateautje.

Nolte nachtkastjes
Deze Duitse leverancier heeft een breed assortiment degelijke en betaalbare nachtkastjes. Bekende namen zijn de Alegro, Sonyo en de Velia. Allen verkrijgbaar in diverse uni kleuren en houtdecors. Of met een luxe glazen front.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 9.30 - 18.00
Woensdag 9.30 - 18.00
Donderdag 9.30 - 18.00
Vrijdag 9.30 - 18.00
Zaterdag 9.30 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!