FidderSlapen zw grijs

Avek boxsprings

De Avek boxspring '1927' is een kwalitatief hoogwaardig slaapsysteem, vernoemd naar het jaar van oprichting van één van Nederlands oudste beddenfabriekanten, die met passie en vakmanschap in de eigen fabriek van Avek in Surhuisterveen (Friesland) wordt gemaakt. Deze comfortabele boxspring is geïntroduceerd tijdens het 80-jarig jubileum van AVEK, maar is vanwege het succes inmiddels onderdeel van de vaste boxspringcollectie. Het '1927' programma bestaat momenteel uit drie varianten, elk met een eigen sfeer en uitstraling.

De basis van elke Avek boxspring '1927' wordt gevormd door een goed ondersteunende box, voorzien van een duurzame pocketvering. Daarbovenop ligt een comfortabele pocketveringmatras waarvan de kern bestaat uit duurzame veerkrachtige thermisch geharde pocketveren. De matras heeft vijf comfortzones, zodat elk lichaamsdeel op de juiste wijze wordt ondersteund. U heeft keuze uit een standaard, stevig of extra stevig matras. De luxe topmatras zorgt voor een extra weldadig gevoel, en heeft een kern van OptiFoam® HR, latex of Talalay latex. Samen vormen de drie lagen een zeer comfortabele combinatie, voor vele nachten ontspannen slapen. Jubileum Boxspring 1927 is nog steeds verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke jubileumprijs!

Avek Noflik
Noflik is een Fries woord en betekent aangenaam. Dat is precies wat een Noflik boxspring wil zijn: een aangename plek in huis waar je heerlijk kunt ontspannen en waar je 's nachts geniet van een goede nachtrust. Ervaar de luxe van een Noflik boxspring zelf door te komen proef liggen in onze showroom. Noflik boxsprings kenmerken zich niet alleen door een fraaie vormgeving, maar zijn bovenal uitermate comfortabel. De comfortlagen zijn samengesteld uit geselecteerde kwaliteitsmaterialen. Ieder mens is uniek, daarom bieden wij bij Noflik comfort op maat. Een Noflik boxspring van Avek biedt extra dik drie laags slaapcomfort. De royale combinatie van pocketbox, pocketveringmatras en luxe (pocket)topper staat garant voor genieten.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!