FidderSlapen zw grijs

Carpe Diem boxsprings

Carpe Diem is marktleider in het premium segment boxsprings. En dat is niet voor niets. Er zijn vele eigenschappen die een Carpe Diem bed zo uniek maakt. De boxsprings worden in Zweden met de hand gemaakt, u vindt een handtekening van de maker aan de onderkant van uw bed, en alleen de beste materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van het bed. Als basis voor het bed dient een grenen houten frame van de beste kwaliteit. Het hout groeit in het noorden van Zweden en groeit daardoor erg langzaam. Dit resulteert in een oer-sterke basis voor het Carpe Diem bed.

De speciale CPS vering laat elke veer onafhankelijk van elkaar bewegen, waardoor het als beste in staat is de contouren van uw lichaam te volgen en u een optimale ondersteuning te bieden. Iedere veer is afzonderlijk voorzien van een aparte comfort laag, wat resulteert in een zeer hoge drukverlaging. Een Carpe Diem bed wordt ten alle tijde geleverd met een luxe topper voor extra comfort en drukverdeling. Het Carpe Diem topmatras heeft een kern van de beste ventilerende latex: Talalay latex. U kunt kiezen uit verschillende tijken, wasbaar of afgedekt met wol en/of katoen.

De vormgeving van de Carpe Diem bedden is aan uw persoonlijke smaak aan te passen. Luxe gecapitoneerde hoofdborden zijn een optie, maar ook strakke hoofdborden met een design uitstraling zitten in het Carpe Diem assortiment. En kiest u een moderne grijze stof of juist een lichte chique stof.

Carpe Diem heeft verschillende type continentale en verstelbare bedden, allen vernoemd naar namen van kleine eilandjes voor de Zweedse kust.

Carpe Diem boxspring Skaftö - Het topmodel vlakke boxspring van Carpe Diem, de Skaftö. Met een verstelbaar lende-gedeelte voor extra ondersteuning van de onderrug en lende.

Carpe Diem boxspring Sandö - Zeer luxe vlakke boxspring met een matras opgebouwd uit twee lagen pocketveren voor optimale ondersteuning en ultiem comfort.

Carpe Diem boxspring Härmanö - Comfortabele vlakke Carpe Diem boxspring bestaande uit drie comfortabele lagen: boxspring, CS pocketveermatras en luxe topper.

Carpe Diem boxspring Kornö - Het instapmodel Carpe Diem vlakke 3-laags boxspring, de Kornö. Maar zonder consessie voor ondersteuning en ligcomfort.

Carpe Diem boxspring Vinga - Het topmodel van Carpe Diem, de Vinga. Met maar liefst 7 motoren voor optimale verstelbaarheid en op zijn tijd een ontspannende massage.

Carpe Diem boxspring Marstrand - Zeer luxe verstelbare boxspring met 3 verstelmogelijkheden waaronder de mogelijkheid om het lende gedeelte te verstellen voor extra support.

Carpe Diem boxspring Saltö - Prachtige verstelbare Carpe Diem boxspring met 2 motoren voor extra luxe en comfort. Boxspring bestaand uit 3 comfortabele lagen. Box, matras en topper.

Carpe Diem boxspring Vindö - Een van de meest exclusieve verstelbare boxspring bedden op de markt: Vindö. Het vliegende bed van Carpe Diem Beds.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Op tweede paasdag zijn wij geopend, bij voorkeur op afspraak. Wij zijn open van 12.00 t/m 17.00 uur.

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!