FidderSlapen zw grijs

Hästens boxsprings

Uitgelicht: Hästens New Classic – tijdelijk vanaf € 6.900
Het verfijnde en minimalistische Hästens New Classic-bed is het nieuwste continentale bed uit de Hästens collectie. De unieke mix van materialen zorgt voor een slank profiel dat nog steeds de ongelooflijke diepe steun biedt waar Hästens beroemd om is.

De Hästens New Classic is een bed dat de perfecte balans behoudt tussen de klassieke kenmerken van een continentaal Hästens-bed – de aandacht voor detail, het ambacht, de bouw en de daaruit voortvloeiende slaapeigenschappen – zonder de prijs de hoogte in te jagen.

De matras van de Hästens New Classic heeft lagen van katoen, wol en vlas die precies verdeeld zijn zodat het oppervlak soepel aanvoelt en je echt ondersteund wordt als je je in bed laat vallen. De Hästens-topdekmatras van paardenhaar geeft dat beetje extra initiële veerkracht en zorgt voor de best wenselijke vochtregulatie.

Nieuwsgierig geworden naar de Hästens New Classic? Bij ons kunt u het bed uitgebreid uitproberen en vergelijken met de andere Hästens bedden.

Hästens Continentale boxsprings - Hästens Continentale bedden zijn opgebouwd uit drie lagen, de boxspring, het matras en het dekmatras. Type continentale bedden van Hästens zijn de 2000T, Proferia, Auroria, Luxuria en de Classic.

De eerste verschillen tussen de diverse continentale Hästens boxspring bedden komt u tegen in de opbouw van de bodem. In de bodem worden diverse type bonell veren gebruikt (voor schokdemping en stabiliteit), diverse framehoogtes, altijd vlas (anti-statische elektriciteit en oer sterk) en in het meest luxe model 2000T paardenhaar.

De middelste laag van een Continentaal Hästens bed is het matras. Hiervoor worden verschillende hoogte pocketveren gebruikt, variërend van 13 cm tot 18 cm hoog. Ieder matras is voorzien van hoek-veren en bandstaal voor extra stabiliteit. Ook is ieder matras afgedekt met rijkelijke lagen wol en paardenhaar. Het aantal lagen paardenhaar en de dikte ervan bepalen de diepte en daarmee het comfort van het matras.

Ieder Hästens bed is voorzien van een dekmatras. Hierin worden verschillende type paardenhaar gebruikt, echter altijd het haar van de staart. De BJ dekmatras is gevuld met een mix van paardenstaarthaar en vee-haar. De luxure topper BJX dekmatras is voorzien van zuiver paardenstaarthaar. Het meest luxe dekmatras, de BJX Luxury, bestaat uit twee lagen paardenstaarthaar gescheiden door een laag van wol, katoen en mohair, voor extra goede vochtregulatie.

Hästens Frame boxsprings – Hästens Frame bedden bestaan uit twee onderdelen: een hoge boxspring en een topper. In de frame bedden zitten zowel de bonell veren van de boxspring als de pocketveren van het matras verwerkt. De boxspring is afgedekt met een mat van paardenhaar. Type Hästens Frame bedden zijn de Marquiz, Excell en de Superia. De verschillen tussen de Frame bedden zitten hem in de hoogte van de gebruikte bonell veren en de pocketveren. Dit resulteert in een steeds betere stabiliteit en meer diepte en daarmee comfort.

Hästens verstelbare boxsprings – Wilt u genieten van de luxe van een verstelbaar bed? Lekker op tijd naar bed, uw rug en voeten omhoog en nog even genieten van een goed boek of het late journaal bekijken? Kies dan voor een verstelbare Hästens boxspring. U heeft de keuze uit twee modellen, de Novoria en de Lenoria. Met name de Lenoria is een lust voor het oog door het chique frame waarop de boxspring gemonteerd is. Hästens verstelbare bedden zijn te allen tijde opgebouwd uit drie lagen: de verstelbare boxspring, het matras en het topmatras. De verschillen zitten hem in de opbouw van de boxspring, het matras met één of twee lagen paardenhaar en de keuze uit de diverse topmatrassen.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 9.30 - 18.00
Woensdag 9.30 - 18.00
Donderdag 9.30 - 18.00
Vrijdag 9.30 - 18.00
Zaterdag 9.30 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!