FidderSlapen zw grijs

Pullman boxsprings

De basis van de Pullman boxspring is een hoogwaardig houten frame met daarin een hoogwaardig pocketveringinterieur. De Pullman boxspring is van zij tot zij geveerd, hetgeen bijdraagt aan de speciale Pullman comfortbeleving en aan een optimale ventilatie. Een goed ventilerende matrasdrager is een voorwaarde voor een aangename nachtrust. Ten opzichte van andere matrasdragers biedt de Pullman boxspring een uitstekende vochtregulatie en ventilatie. Net als de matrassen zijn ook de boxsprings voorzien van comfortzones. Dankzij deze comfortzones worden uw lichaamscontouren perfect ondersteund. Verstelbare boxsprings worden geleverd met een draadloze afstandsbediening op basis van radiofrequentie, met meerdere functies.

Wat maakt een kamer tot een slaapkamer? Precies, het bed. En om preciezer te zijn: een Pullman bed. Want daarvan staat het slaapcomfort op een ongekend hoog niveau. Uitgevoerd in een kwaliteit en design die u verzekeren van jarenlang plezier, ook als u wakker bent. Creëer uw eigen, dubbeldikke slaapcomfort met een boxspring en matras uit de Pullman collectie, naar keuze aangevuld met een Comfort Topper.

Pullman Silverline boxspring collectie - Een goede nachtrust begint bij een bed waar u niet wakker van ligt; dat hebben wij al voor u gedaan. Met slaapcomfort op hoog niveau als resultaat. De Pullman Silverline collectie wordt gekenmerkt door een 23 cm hoge boxspring als comfortabele basis, waarop u uw persoonlijke Pullman bed samenstelt met een Pullman matras en eventueel nog een Comfort Topper van uw keuze.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!