FidderSlapen zw grijs

Vispring boxsprings

Een op maat gemaakt bed van Vispring is de garantie voor superieur comfort en een ongestoorde nachtrust. De boxpsprings zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De bedden zijn uitsluitend bekleed met de beste natuurlijke vezels, speciaal geselecteerd en gemengd voor een ultiem gevoel van comfort en ondersteuning.

Fidder Slapen heeft in het assortiment:

De Vispring Souvereign is een boxspring die is opgebouwd uit een constructie van met de hand geneste veren in calicopockets en een stevig houten frame. De afdeklaag is opgebouwd uit kokosvezels en een mix van Britse fleecewol en katoen. De boxpspring is verkrijgbaar in 25 of 32 cm hoogte (gemeten van onderzijde tot bovenzijde).

De Vispring Prestige is een boxspring die is opgebouwd uit een constructie van met de hand geneste veren en een stevig houten frame. De comfortlaag is opgebouwd uit kokosvezels en een mix van Britse fleecewol en katoen. De boxpspring is verkrijgbaar in 25 of 32 cm hoogte (gemeten van onderzijde tot bovenzijde).

De Vispring Wool de Luxe is opgebouwd uit een constructie van met de hand geneste veren en een stevig houten frame. De comfortlaag is opgebouwd uit zacht doorgenaaide en hard doorgenaaide Britse fleecewol. De boxpspring is verkrijgbaar in 25 of 32 cm hoogte (gemeten van onderzijde tot bovenzijde).

De Limited Edition Elizabeth combineert stijlvol en modern design met het allerbeste slaapcomfort. De Elizabeth is volledig handgemaakt volgens de traditionele, hoogwaardige manier van Vispring. De natuurlijke vullagen binnenin de matras bestaan uit scheerwol, katoen, zijde, kasjmier en paardenhaar. De Limited Edition Elizabeth is verkrijgbaar in diverse stoffen uit de ruime collectie van Vispring.

 

Vraag in de winkel naar de mogelijkheden!

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!