FidderSlapen zw grijs

Swissflex lattenbodems

De Swissflex Bridge Uni 22 lattenbodem maakt het mogelijk: met elkaar verbonden veermodules zorgen bij te veel druk voor een gecontroleerde, automatische drukverlaging bij uw heupen en schouders. De veermoduleketen is gefixeerd waar ondersteuning belangrijk is. Bijvoorbeeld in de lende/onderrug. Het effect: een zwevend slaapcomfort waarbij op de juiste plekken ondersteuning wordt geboden. De Swissflex Bridge Uni 22 lattenbodem is hierdoor uitermate geschikt voor het verminderen of oplossen van rugklachten. De lattenbodem is frameloos, waardoor u de maximale veerweg van 8 cm optimaal kunt benutten. Combineer de Bridge Uni 22 lattenbodem met de Geltex matrassen voor optimale drukverlaging en een ultiem ligcomfort.

De Swissflex Bridge Uni 14 lattenbodem, met een naar binnen gebogen frame, is over het gehele ligvlak van de bridge® technologie voorzien. De lattenbodem overtuigt vooral door zijn effectieve en tegelijkertijd uiterst correcte ondersteuning en ontlasting over het hele ligvlak – zonder storende middelbalk bij tweepersoonsbedden. De Swissflex Bridge Uni 14 lattenbodem kan naar wens in een bedomranding worden gelegd of vrij in de ruimte staan, eventueel aangekleed met een bijpassend hoofdbord. De Uni 14 lattenbodem is leverbaar in verschillende uitvoeringen, vlak, handmatig verstelbaar, maar ook volledig elektrisch verstelbaar met 4 motoren welke onafhankelijk van elkaar kunnen worden bediend om zo een perfecte slaap- en/of zitstand te creëren. De unieke eigenschappen van de Swissflex Bridge Uni 14 lattenbodem zijn de schouder- en heupzone met een veerweg van 50 millimeter, flexibiliteit en daarmee aanpassend vermogen van de bodem tot aan de rand.

De Swissflex Bridge Uni 12 lattenbodem is een echt prijs-kwaliteits wonder. De lattenbodem combineert het klassiek lattenbodemontwerp met de vooruitstrevende bridge®-technologie. De lattenbodem is bij de schouderzone met de bridge®-technologie uitgerust en biedt zodoende een extra ruimte voor uw schouder. De bodem kan bijzonder eenvoudig in elke bedomranding worden gelegd. Of als stand-alone model vrij in de ruimte worden gezet. Uniek aan de Swissflex Bridge Uni 12 is de schouderzone met een veerweg van 35 millimeter. De lattenbodem is leverbaar met verschillende verstelmogelijkheden, van handmatige hoofdverstelling tot elektrisch verstelbaar met 2 motoren (rug en benen). En vanzelfsprekend ook in een vlakke uitvoering.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!