FidderSlapen zw grijs

Loof ledikanten

Loof staat voor werken met hout, voor eerlijke materialen met een natuurlijke afwerking en een serene geometrie, voor kwaliteit en voor tijdloze ontwerpen die je door de jaren heen zult blijven koesteren. Loof staat voor contact, voor elkaar inspireren en voor ontplooiing. Zoals boombladeren (loof dus) zich ontvouwen en gezamenlijk een geheel vormen, zo ontwikkelt Loof zich ook en omringt zich met al even zo inspirerende partijen.

Loof ledikant Basket heeft door zijn schuine pootjes en minimalistisch design een Scandinavische uitstraling. Het bed leent zich perfect voor het creëren van een serene en kalme slaapkamer. In alle rust wakker worden in een warme sfeer. Bed Basket heeft standaard een hoofdbord. De belijning van dit hoofdbord geeft het bed een speelse en bijzondere uitstraling. Bed Basket is verkrijgbaar in gelaagd berken, met een hoogwaardig eiken fineer. Het bed wordt afgewerkt met een natuurlijke olie. Daarnaast is het bed verkrijgbaar in een afwerking van lak op waterbasis.

Loof bed Frame – een modulair bedsysteem – is ontwikkeld in samenwerking met stylistenduo April and Mayen Amsterdams lifestyle merk Marie-Stella-Maris. Dit is het bed waar vorm en functie bij elkaar komen: een schapje op het hoofdbord geeft ruimte voor een glas water, geurkaars of bijvoorbeeld je horloge en juwelen. Bed Frame bestaat uit een ombouw en los hoofdbord. Het hoofdbord steekt aan weerszijde uit waardoor de ranke uitstraling van het bed behouden blijft. De ombouw kenmerkt zich door schuin afgewerkte randen en zwart metalen poten.

Loof ledikant Pure is mooi door zijn eenvoud. Door het integreren van ombouw en poot ontstaat een unieke look die tevens een perfect basis vormt voor het creëren van een eigen sfeer. Het bed past moeiteloos in een moderne en minimalistische slaapkamer, maar komt ook goed tot zijn recht in een stoere en meer industriële inrichting. Bed Pure type 2 gelakt heeft standaard een hoofdbord; geef je de voorkeur aan een bed zonder hoofdbord, kijk dan eens naar Bed Pure type 1.
Bed Pure is gemaakt van 30mm dik mdf (medium density fiberbaord). De vlakke zijden van het mdf zijn voorzien van een essen fineer laag; dit zorgt voor een mooie zichtbare houtstructuur. Het bed wordt afgewerkt met een lak op waterbasis. U heeft de keuze uit 6 basis kleuren. Of optioneel een RAL-kleur.

Loof bed Twice is standaard uitgevoerd met een massief houten hoofdbord. Daarnaast heeft u de keuze voor een extra breed of een gestoffeerd hoofdbord. De pootjes aan het voeteneind zijn van roestvrij staal. De ranke poten en het massieve eikenhout geven het bed een verfijnde en tijdloze uitstraling. Voor dit bed heeft Loof gekozen voor 25mm dik Europees massief eiken afgewerkt met een plantaardige olie op basis van lijnzaad. Het voordeel van afwerken met olie is dat het hout na eventuele beschadiging goed te herstellen is.

Loof ledikant 2Time is uitgevoerd met een houten hoofdbord. De pootjes aan het voeteneind zijn van roestvrij staal en geven het bed een subtiele belijning. Kwaliteit is ‘in the details’ en dat geldt ook voor de 2Time serie. Het ontwerp is tijdloos en door het gebruik van eikenhout wordt het eigenlijk alleen maar mooier als het ouder wordt.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!