FidderSlapen zw grijs

Auping spiraalbodems

Elk lichaam is anders. De spiraalbodems van Auping zijn gemaakt voor deze verschillen. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de spiraalbodem zorgt ervoor dat schone en frisse lucht kan ventileren. Met meer dan 10.000 drukpunten wordt het lichaam gelijkmatig ondersteund. De spiraalbodems zijn geschikt voor bijna elk bedmodel en verkrijgbaar in verschillende formaten. In combinatie met de matras zorgen de spiraalbodems voor een uitstekende ventilatie. Zo word je fris en uitgerust wakker. Klaar voor een nieuwe dag.

De Auping Royal spiraalbodem is volledig ontworpen voor individueel slaapcomfort op het hoogste niveau. Door de unieke combinatie van hoogwaardige en uitgekiende innovaties, zoals de automatische schouder-comfort zone, volgt het bed in vloeiende bewegingen de contouren van het lichaam. Een uniek innovatief bed, met bijzondere aandacht voor vormgeving, materialen en details, dat bijdraagt aan een optimale nachtrust en een energieke dag. De Royal is leverbaar in 5 motorige, een 2 motorige en een vlakke uitvoering.

De Auping Original spiraalbodem is een dwarsgespannen spiraalbodem die zorgt voor een unieke ventilatie en ondersteuning. De Original spiraalbodem van Auping is er in diverse uitvoeringen. De 3-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel, voetendeel en hoofd- nekgedeelte elektrisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit.

De 2-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel als voetendeel elektrisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset. De 1-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij het rugdeel elektrisch te bedienen is en het voetendeel met de hand kan worden versteld. De handverstelbare spiraalbodem heeft een rug- en voetendeel die met de hand kunnen worden versteld. U kunt ook kiezen voor een vlakke basis uitvoering.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!