FidderSlapen zw grijs

Auping dekbedden

Optimale ventilatie is essentieel om je lichaam op de juiste temperatuur te houden. Het Auping AVS systeem (Active Ventilation and Support) is niet alleen verwerkt in alle Auping bedbodems en matrassen, maar ook in alle Auping dekbedden. Zo bent u verzekerd van een uitstekend slaapklimaat en word je fris en uitgerust wakker.

Auping dekbed Air Natuur is gevuld met 100% Nederlands eendendons en is heerlijk licht en luchtig. De vulling zorgt voor optimale warmte, isolatie en comfort. Het dekbed is leverbaar in een 4-seizoenen en een enkele uitvoering.

Het Auping dekbed Breeze Natuur is gevuld met 100% Siberische ganzendons en is heerlijk licht en luchtig. De gebruikte ganzendons heeft perfecte ventilerende en warmte regulerende eigenschappen, waardoor u heerlijk slaapt en fris ontwaakt. Het dekbed is leverbaar in een 4-seizoen en een enkele uitvoering.

Auping dekbed Climat Natuur is enkel dekbed gevuld met Siberische ganzendons en is heerlijk licht en luchtig en voelt zacht aan door de biologische katoenen tijk. Het Auping dekbed Climat Natuur is er alleen in een enkele uitvoering. Doordat het dekbed is voorzien van gepatenteerde ventilatie roosters, kan het overschot aan warme lucht makkelijk ontsnappen en is dit dekbed geschikt voor (bijna) het gehele jaar.

Dekbed Air Synthetisch van Auping is gevuld met synthetische holle vezels en is wat zwaarder dan dons. Het dekbed is leverbaar in een 4-seizoenen uitvoering, geschikt voor het hele jaar. Of een enkele uitvoering.

Auping dekbed Climat synthetisch is het mooiste synthetische dekbed uit de Auping collectie. Dit enkel dekbed is dankzij de Thinsulate vezel zeer zacht en biedt de unieke warmte-isolatie en het comfort van dons. Doordat het dekbed is voorzien van gepatenteerde ventilatie roosters, kan het overschot aan warme lucht makkelijk ontsnappen en is dit dekbed geschikt voor (bijna) het gehele jaar.

Bezoek onze webshop

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 9.30 - 18.00
Woensdag 9.30 - 18.00
Donderdag 9.30 - 18.00
Vrijdag 9.30 - 18.00
Zaterdag 9.30 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!