FidderSlapen zw grijs

Auping dekbedden

Optimale ventilatie is essentieel om je lichaam op de juiste temperatuur te houden. Het Auping AVS systeem (Active Ventilation and Support) is niet alleen verwerkt in alle Auping bedbodems en matrassen, maar ook in alle Auping dekbedden. Zo bent u verzekerd van een uitstekend slaapklimaat en wordt je fris en uitgerust wakker.

Auping Comfort natuur dekbed is gevuld met 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren. De vulling zorgt voor optimale warmte, isolatie en comfort. Het dekbed is leverbaar in een 4-seizoenen en een enkele uitvoering.

Auping Deluxe natuur dekbed is gevuld met 100% witte Europese eendendons. De vulling heeft perfecte ventilerende en warmte regulerende eigenschappen, waardoor u heerlijk slaapt en fris ontwaakt. Het dekbed is leverbaar in een 4-seizoenen en een enkele uitvoering.

Auping Prestige natuur dekbed is gevuld met 100% Mazurische ganzendons en is heerlijk licht en luchtig en voelt zacht aan door de biologische katoenen tijk. Het dekbed is leverbaar in een 4-seizoenen en een enkele uitvoering.

Auping Climat natuur dekbed is een enkel dekbed gevuld met 100% witte Mazurische ganzendons en is heerlijk licht en luchtig en voelt zacht aan door de biologische katoenen tijk. Dit dekbed heeft klimaat regulerende zones. Deze zones zorgen ervoor dat het dekbed optimaal vocht en temperatuur reguleert.

Auping Comfort Synthetisch dekbed is gevuld met 100% polyester vezels. Deze synthetische vulling heeft een goede isolerende en vochtregulerende werking. Het is een soepel en egaal gevuld dekbed. Het dekbed is leverbaar in een 4-seizoenen en een enkele uitvoering.

Auping Comfort Bamboe dekbed is gevuld met 100% bamboe. Bamboe is temperatuur regulerend en ademend. De vezel van bamboe reageert op de temperatuur, koel in de zomer en warm in de winter. Bamboe neemt tot 4x meer vocht op als katoen en heeft een antibacteriële werking. Het dekbed is alleen leverbaar als zomerdekbed.

Bezoek onze webshop

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!