FidderSlapen zw grijs

Cassenz dekbedden

Het Cassenz dekbed Comfort 90 is een heerlijk donzen dekbed met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het dekbed is gevuld met 90% Europese ganzendons. De tijk is gemaakt van 100% mako katoen. Het Cassenz dekbed Comfort 90 is leverbaar in drie uitvoeringen: zomer, voor-/najaar en winter. De dekbedden zijn onderling te combineren tot een 4-seizoenen uitvoering.

Cassenz dekbed Select 90 heeft door de hoogwaardige dons minder vulling nodig dan bij de Comfort 90. Hierdoor wordt het dekbed comfortabeler, zeker met de fijnere kwaliteit tijk. Het dekbed is gevuld met 90% mazurische ganzendons. De tijk is gemaakt van een fijne mako katoen. Het dekbed heeft een groot isolatievermogen en is goed ventilerend. Het tijk van het dekbed heeft een behandeling ondergaan waardoor het huisstofmijt vrij is. Het dekbed is tevens wasbaar op 60 graden. Wij adviseren uw dekbed altijd bij een wasserette te laten wassen, met name in verband met het weer kurkdroog krijgen van uw donzen dekbed.

Dekbed Luxury van Cassenz is door de grootvlokkige dons en de superfijne tijk een genot om onder te slapen. Het dekbed voel je bijna niet! Cassenz dekbed Luxury is gevuld met 100% siberische ganzendons. De zeer fijne mako katoenen tijk in combinatie met de hoge kwaliteit dons zorgt ervoor dat het dekbed zeer soepel om u heen valt. Het dekbed heeft een groot isolatievermogen en is uitstekend ventilerend. Het dekbed is huistofmijtvrij en incidenteel wasbaar op 60 graden. Wederom het advies het wassen extern te laten verzorgen door een expert.

Het Cassenz dekbed Merino Comfort is een heerlijk wollen dekbed met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Gevuld met de zachte merino wol kwaliteit. Het dekbed is gevuld met 100% merino wol en heeft een zachte perkal katoenen tijk. Het dekbed is zeer goed vochtregulerend en ventilerend.

Cassenz dekbed Camel de Luxe is het beste warmte en vocht regulerende dekbed uit de Cassenz dekbedden collectie. Het zeer zachte onderhaar van de kameel in combinatie met de mako katoen satijnen tijk, maakt dit dekbed bijzonder behaaglijk. Kameelhaar heeft de eigenschap dat het uitmuntend ventileert en uitzonderlijk goede temperatuur regulerende eigenschappen heeft. Met name als u het altijd warm heeft is het Cassenz dekbed Camel de Luxe aan te bevelen.

Het Cassenz Wildzijde dekbed is gemaakt van Tussah wildzijde, dit heeft de eigenschap dat het zeer goed warmte kan afvoeren, waardoor het koel aanvoelt. Het dekbed ventileert goed en voelt soepel en luchtig aan. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat dit dekbed een uitstekend zomerdekbed is. Tijdens de koude maanden zal het dekbed uw warmte goed vasthouden om het tijdens de warme perioden juist af te geven aan de omgeving.

Bezoek onze webshop

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 9.30 - 18.00
Woensdag 9.30 - 18.00
Donderdag 9.30 - 18.00
Vrijdag 9.30 - 18.00
Zaterdag 9.30 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!