FidderSlapen zw grijs

Auping hoofdkussens

Auping hoofdkussen zijn er in vele soorten en maten, maar allemaal kenmerken ze zich door de drie Auping kernwaarden, ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Ontdek welk Auping kussen het beste bij u past.

Auping hoofdkussen Air synthetisch is gevuld met polyester vezelbolletjes en is ideaal voor mensen die hun kussen regelmatig zelf willen wassen. De hoogwaardige en veerkrachtige synthetische vezels staan garant voor optimaal slaapcomfort.

Hoofdkussen Breeze synthetisch van Auping is gevuld met holle vezelbolletjes en is ideaal voor mensen die hun kussen in verband met allergieën regelmatig zelf willen wassen. De vormstabiele vezelbolletjes staan garant voor optimaal slaapcomfort en zijn anti-huisstofmijt, antibacterieel en schimmelwerend.

Auping hoofdkussen Climate synthetisch is gevuld met holle microvezels en ideaal voor mensen die hun kussen regelmatig zelf willen wassen. Bovendien bieden de zachte en veerkrachtige vezels de unieke warmte-isolatie en het comfort van dons.

Auping hoofdkussen Air Natuur is gevuld met eendendons en is goed in het absorberen van vocht. Zo blijft het hoofdkussen de hele nacht aangenaam droog aanvoelen. Bovendien is het materiaal heerlijk luchtig en biedt het zachte ondersteuning van de nek.

Hoofdkussen Breeze Natuur van Auping is gevuld met ganzendons en is heel goed in het absorberen van vocht. Zo blijft het hoofdkussen de hele nacht aangenaam droog aanvoelen. Bovendien is het materiaal heerlijk luchtig en biedt het zachte ondersteuning van de nek.

Auping hoofdkussen Climate Natuur is een anatomisch gevormde hoofdkussen en is gevuld met ganzendons, wat heel goed is in het absorberen van vocht. Zo blijft het hoofdkussen de hele nacht aangenaam droog aanvoelen. Bovendien is het materiaal heerlijk luchtig en biedt het zachte ondersteuning van de nek. De speciale tijk is voorzien van Tencel, een houtvezel die heel erg goed vocht reguleert.

Auping hoofdkussen Air latex is een voorgevormd hoofdkussen gevuld met Latex en voorzien van ventilatiekanalen. Het Air Latex hoofdkussen is ideaal voor mensen die voornamelijk op de zij liggen en een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt en altijd in vorm blijft. Auping hoofdkussen Air latex is verkrijgbaar in twee stevigheden.

Hoofdkussen Breeze latex is gevuld met ventilerend Talalay® Latex. Het Breeze Latex hoofdkussen is vanwege de anatomische vorm ideaal voor mensen die zowel op de rug als op de zij liggen en een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt. De tijk van het kussen is voorzien van bamboe voor optimale ventilatie en vochtregulatie. Auping hoofdkussen Breeze latex is verkrijgbaar in twee stevigheden.

Auping hoofdkussen Climate latex is een voorgevormd hoofdkussen met neksteun en is gevuld met ventilerend Talalay® Latex en heeft zowel een soepele als medium kant. Het Climat Latex hoofdkussen is vooral voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt en altijd in vorm blijft. De tijk van het kussen is voorzien van bamboe voor optimale ventilatie en vochtregulatie.

Hoofdkussen Prestige van Auping is een anatomisch gevormd hoofdkussen en is gevuld met ventilerend Latex. Het Prestige latex kussen is ideaal voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt. Voornamelijk geschikt voor mensen die op hun rug of zij slapen. Dit kussen is beschikbaar in 2 hardheden soft en medium en beschikbaar in de hoogtes 10cm, 12cm en 14cm.

Bezoek onze webshop

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 9.30 - 18.00
Woensdag 9.30 - 18.00
Donderdag 9.30 - 18.00
Vrijdag 9.30 - 18.00
Zaterdag 9.30 - 17.00

 

2e Pinksterdag
12.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!