FidderSlapen zw grijs

Auping hoofdkussens

Auping hoofdkussen zijn er in vele soorten en maten, maar allemaal kenmerken ze zich door de drie Auping kernwaarden, ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Ontdek welk Auping kussen het beste bij u past.

Auping Comfort natuur hoofdkussen is gevuld met eendendons en is goed in het absorberen van vocht. Zo blijft het hoofdkussen de hele nacht aangenaam droog aanvoelen. Bovendien is het materiaal heerlijk luchtig en biedt het zachte ondersteuning van de nek.

Auping Deluxe natuur hoofdkussen is gevuld met eendendons en is heel goed in het absorberen van vocht. Zo blijft het hoofdkussen de hele nacht aangenaam droog aanvoelen. Bovendien is het materiaal heerlijk luchtig en biedt het zachte ondersteuning van de nek.

Auping Prestige natuur is een anatomisch gevormde hoofdkussen en is gevuld met ganzendons, wat heel goed is in het absorberen van vocht. Zo blijft het hoofdkussen de hele nacht aangenaam droog aanvoelen. Bovendien is het materiaal heerlijk luchtig en biedt het zachte ondersteuning van de nek.

Auping Comfort synthetisch hoofdkussen is gevuld met polyester vezelbolletjes en is ideaal voor mensen die hun kussen regelmatig zelf willen wassen. De hoogwaardige en veerkrachtige synthetische vezels staan garant voor optimaal slaapcomfort.

Auping Deluxe synthetisch hoofdkussen is gevuld met Comforel soft vezelbolletjes en is ideaal voor mensen die hun kussen regelmatig zelf willen wassen. Deze vezelbolletjes zijn zeer zacht, lekker opschud baar en goed ondersteunend.

Auping Prestige synthetisch hoofdkussen is gevuld met holle microvezels en is ideaal voor mensen die hun kussen regelmatig zelf willen wassen. Deze zachte microvezel heeft optimale vochtregulerende eigenschappen en voelt heerlijk zacht aan.

Auping Comfort Latex hoofdkussen is een voorgevormd hoofdkussen gevuld met latex en voorzien van ventilatiekanalen. Het hoofdkussen is ideaal voor mensen die voornamelijk op de zij liggen en een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt. Het hoofdkussen is verkrijgbaar in 2 stevigheden.

Auping Prestige latex hoofdkussen is een anatomisch gevormd hoofdkussen en is gevuld met ventilerend latex. Het hoofdkussen is ideaal voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt. Voornamelijk geschikt voor mensen die op hun rug of zij slapen. Dit kussen is beschikbaar in 2 hardheden en is beschikbaar in 3 verschillende hoogtes.

Bezoek onze webshop

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!