FidderSlapen zw grijs

Cassenz hoofdkussens

Het bekendste hoofdkussen uit de Cassenz hoofdkussen collectie is Cassenz hoofdkussen Monaco. Cassenz hoofdkussen Monaco heeft een halfronde uitsparing die rekening houdt met de natuurlijke vormen van uw lichaam. Hoofdkussen Monaco is vervaardigd van latex wat grote voordelen heeft. Het kussen is vormvast waardoor het uw hoofd de hele nacht een constante ondersteuning geeft. Hierdoor hoeft u uw kussen niet meer op te schudden. De hoogte van het kussen blijft de hele nacht gelijk, waardoor u een rustigere nacht zult hebben. De speciaal ontworpen inkepingen in het onder- en bovenvlak van het kussen zorgen ervoor dat uw hoofd stabiel blijft liggen. Omdat ieder mens een andere lichaamsbouw heeft is de Monaco verkrijgbaar in vier hoogtes, welke te leveren zijn in een medium en soft uitvoering. Door deze keuzemogelijkheid is er voor ieder specifiek persoon een geschikt kussen leverbaar. De hoes is gemaakt van tencel®, wat goed vochtregulerend werkt. Bovendien is de hoes voorzien van een ritssluiting en goed wasbaar.

Het paradepaardje uit de Cassenz hoofdkussen collectie is Cassenz hoofdkussen Monaco Exclusive. De onderzijde van Cassenz hoofdkussen Monaco Exclusive is vervaardigd van latex wat grote voordelen heeft die gelijk zijn aan het gewone Monaco hoofdkussen. De bovenzijde is echter gevuld met 90% dons, wat een zachte “touch” geeft aan de bovenzijde. De zachte bovenzijde en vormvaste onderzijde is een geweldige combinatie die u de juiste steun kan geven. Omdat ieder mens een andere lichaamsbouw heeft is de Monaco Exclusief verkrijgbaar in vier hoogtes, welke te leveren zijn met een latex kern in medium of soft uitvoering. Door deze keuzemogelijkheid is er voor ieder specifiek persoon een geschikt kussen leverbaar. De hoes is gemaakt van 100% mako-katoen welke aan de bovenzijde is gevuld met 90% dons. De hoes is voorzien van een ritssluiting en goed wasbaar.

Het Cassenz Le Mans hoofdkussen is een latex kussen in de maat 60x40cm. wat ruim voldoende is voor uw hoofd en eigenlijk uw bed verlengt. De Le Mans is vervaardigd van latex wat als voordeel heeft dat het vormvast is. Dit betekent dat uw hoofd gedurende gehele nacht een constante ondersteuning geniet, zonder dat u uw kussen hoeft op te schudden. De hoogte verandert namelijk niet tijdens de nacht, waardoor u een rustigere nacht zult hebben.

Cassenz hoofdkussen Sandown 30 is een kussen in boxvorm (met opstaande randen). Dit kussen is gevuld met 30% dons en 70% veertjes. Door de veertjes is dit een iets steviger kussen.

Hoofdkussen Sandown 90 van Cassenz is een kussen in boxvorm (met opstaande randen). Dit heeft als voordeel dat u uw schouder niet zo veel in het kussen hoeft te drukken. Het kussen is gevuld met 90% eendendons en 10% veertjes. Door het hoge percentage dons is dit een heerlijk zacht en veerkrachtig kussen.

Cassenz hoofdkussen Zandvoort is een heerlijk synthetisch hoofdkussen in boxvorm (opstaande randen). Door de opstaande randen hoeft u uw schouder niet zo erg in het kussen te drukken om comfortabel te kunnen liggen. De Zandvoort kan geleverd worden met een medium of een soft vulling. De soft-vulling neigt erg naar het gevoel van een donzen kussen, terwijl de medium wat meer stevigheid geeft. Het kussen is voorzien van een ritssluiting zodat u naar persoonlijke wens vulling kunt bijvoegen of uithalen.

Bezoek onze webshop

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!