FidderSlapen zw grijs

Tempur hoofdkussens

Door het juiste Tempur hoofdkussen te kiezen, kunt u uw lichaamshouding verbeteren en hiermee tegelijkertijd de kwaliteit van uw nachtrust. Tempur hoofdkussens zijn gemaakt van traagschuim en staan bekend om de optimale drukverlaging. Kies voor een ergonomisch Tempur hoofdkussen wanneer u behoefte heeft aan een correcte positie in uw favoriete slaaphouding. Of kies voor een Tempur comfort kussen met een traditionele vorm wanneer u behoefte heeft aan optimaal comfort in alle slaaphoudingen.

Ergonomische Tempur hoofdkussens zijn speciaal ontworpen voor mensen met een favoriete slaaphouding en die de best mogelijke ondersteuning nodig hebben. Al onze ergonomische hoofdkussens zijn voorzien van de Tempur technologie, zodat ze zich naar uw lichaam vormen, uw hoofd en nek omsluiten en alle ongemakken wegnemen.

Het Tempur Original kussen wordt aanbevolen voor degenen die behoefte hebben aan een meer therapeutische slaaphouding, om bijvoorbeeld nek- of rugklachten te verminderen. Het kussen is uitermate geschikt voor zijslapers.

Het Tempur hoofdkussen Millennium kenmerkt zich door een gebogen rand welke zorgt voor de juiste steun en houding van de nek, of u nu op uw rug of op uw zij slaapt.

Wanneer u gedurende de nacht verandert van positie en van uw rug naar uw zij draait, dan zult u het Tempur Sonata Kussen waarderen. Tempur hoofdkussen Sonata is gemaakt van zacht Tempur traagschuim en voelt daardoor comfortabel aan.

Tempur materiaal met een zachtere formule harmoniseert perfect met het unieke tweezijdige ontwerp van het Tempur Symphony kussen.

Tempur hoofdkussen Ombracio heeft niet voor niets deze naam gekregen (ombracio = omarm me). De speciale vormgeving van het kussen helpt u uw ademhaling te optimaliseren, zelfs wanneer u op uw buik slaapt.

Het Tempur Cloud hoofdkussen combineert het zachte wat u wenst van een kussen met de comfortabele ondersteuning voor uw hoofd en schouders, wat u nodigt heeft om te kunnen ontspannen.

Bezoek onze webshop

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!