FidderSlapen zw grijs

Vandyck hoofdkussens

Goed uitgerust gaan slapen: dat begint bij het perfecte Vadncyk hoofdkussen. Het uitgekiende kussenprogramma van Vandyck biedt een oplossing voor (bijna) alle slaapproblemen. Bent u allergisch? Hebt u het altijd (te) warm 's nachts? Hebt u nekklachten? Vandyck zorgt er met innoverende vormen en toepassing van high tech materialen voor dat uw nachtrust zal terugkeren. Voor de liefhebber van natuurlijk slapen is er het uitgebreide donsprogramma.

De Vandyck Pure Nature hoofdkussens zijn gevuld met ganzendons en ganzenveertjes. De kussens zijn perfect aan te passen aan uw wensen van superzacht tot zeer stevig. Houdt u van zacht, kies dan voor veel dons. Liever een stevig kussen, kies dan voor een hoog percentage veren. In de collectie van Fidder Slapen vindt u het Vandyck hoofdkussen zacht met het gele etiket, het Vandyck boxkussen 90, gevuld met 90% witte ganzendons, het Vandyck hoofdkussen Comfort met het rode label en Vandyck hoofdkussen Support, voorzien van een ondersteunende latex kern.

De Balance serie hoofdkussens van Vandyck heeft een ingebouwde, slimme nekondersteuning. Uw hoofd vraagt nu eenmaal om een andere ondersteuning dan uw nek. Geen neksteun tot aan de rand, maar een steun die op het juiste moment stopt. In de Balance-serie kiest u uit 5 duidelijk afgebakende stappen qua hardheid. Uw ideale kussen zit er dus zeker tussen! De neksteunen zijn gemaakt van zeer duurzame Talalay-latex. Ook bij deze kussens is de tijk behandeld tegen huisstofmijt en bacteriën.

Vandyck hoofdkussen Allergy Free Medium heeft een tijk van 100% microfiber en een vulling die zijn behandeld met Aegis™ Antimicrobial Technology en vormt daarmee een fysische barrière tegen huisstofmijt en bacteriën. Het kussen is uiteraard wasbaar op 60° en kan gewoon in de droger. Deze Medium versie uit de Allergy Free collectie is één van de luxere uit de serie, want hij is voorzien van een mooi gevormde schoudercontour. Hierdoor komt het zwaartepunt van het hoofd in het midden van het kussen: waar het hoort.

Hebt u het altijd warm? Slaapt u met de benen buiten bed? Het Vandyck Cool kussen stevig zorgt met klimaatregulerende gelpads verweven in de tijk voor échte verkoeling. Het Vandyck Cool stevig kussen slaat de kamertemperatuur op en geeft deze af wanneer de temperatuur oploopt. De langverwachte oplossing voor uw probleem!

Voordat we in slaap vallen, moet het lichaam afkoelen. Het lichaam koelt af door vocht te verdampen (= transpireren). De ene mens heeft hier meer last van dan de andere. Het Vandyck kussens Ventilation BSK 2 uit de Ventilation-serie heeft een tijk en vulmateriaal met een open structuur die de lucht circulatie bevordert voor een frisse en droge nachtrust. Vanwege de speciale luchtdoorlatende eigenschappen van de boven- en onderzijde is dit lage kussen naast voor buikslapers, ook bijzonder geschikt geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bezoek onze webshop

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Op tweede paasdag zijn wij geopend, bij voorkeur op afspraak. Wij zijn open van 12.00 t/m 17.00 uur.

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!