FidderSlapen zw grijs

Klantenservice

Betalen
In onze webshop kunt u betalen middels iDEAL. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Verzenden
Voor zendingen binnen Nederland hanteren wij € 5,- verzendkosten bij bestellingen onder de € 75,-. Voor bestellingen boven dit bedrag worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Retourneren
Bent u ontevreden over een product? Dan kunt u uw artikelen zonder opgaaf van reden retourneren. U doet dit binnen 7 dagen in de originele verpakking inclusief factuur naar onderstaande adres. Wanneer de originele verpakking niet aanwezig is, neem dan contact op met de klantenservice.

Fidder Slapen
Afdeling klantenservice
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zijn bereikbaar op:
Dinsdag 9.30 - 18.00 uur
Woensdag 9.30 - 18.00 uur
Donderdag 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag 9.30 - 18:00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur

U kunt de artikelen ook in onze winkel afgeven. Het voordeel is dat wij u dan advies kunnen geven voor een aternatief artikel, bijvoorbeeld bij de keuze van een kussen of een dekbed. Tevens bespaart u de kosten voor het retour zenden. Deze worden door ons niet vergoed. Binnen 48 uur krijgt u reactie op uw mail inzake klachten en service. Binnen 48 uur na ontvangst van de geretouneerde goederen wordt het geld terug overgemaakt.

Verkeerd ontvangen artikelen
In een uitzonderlijk geval kan het voorkomen dat wij u per abuis het verkeerde artikel toe hebben gezonden. Als dit het geval is dan spijt ons dat enorm. Neemt u contact met ons op om te kijken hoe wij onze fout zo snel mogelijk kunnen herstellen.

Defect ontvangen artikelen
Artikelen gekocht bij Fidder Slapen dienen van goede kwaliteit te zijn. Mocht u er achter komen dat dit niet het geval is neemt u dan binnen 30 dagen contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen kijken naar een passende oplossing.

Vervangende artikelen
Alvorens wij u nieuwe vervangende artikelen toezenden, ontvangen wij graag de foutieve artikelen van u retour, zodat wij deze kunnen beoordelen. Na ontvangst sturen wij u een mail ter bevestiging. Mocht u binnen 10 dagen geen bevestigingsmail hebben ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

CBW-erkend
Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel, zoals Fidder Slapen, biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!