FidderSlapen zw grijs

Pullman matrassen

De beroemde matrassen van Pullman hebben de afgelopen 150 jaar wereldwijd hun weg gevonden. In luxe hotels, aan boord van cruiseschepen of bij mensen thuis die iedere dag verlangen naar een weldadige nachtrust. De unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen zijn eigenschappen die u simpelweg eens zelf móét ervaren. Er zijn meer eigenschappen die een Pullman bijzonder maken. Alle Pullman damast- en stretchbekledingen voldoen aan de öko-texmilieu standaard. Ze bevatten geen schadelijke stoffen en hebben daarom het predikaat textiel betrouwbaar. Pullman gebruikt uitsluitend CFK-vrije materialen. Handvatten zijn standaard aanwezig op matrassen in een damast- en stretch uitvoering en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren.

De Goldline Grandeur matras is het absolute topmodel van Pullman. Met een gezoneerde en nageharde Inside pocketvering en voorzien van een extra ventilerende Aerocomfort-natuurlatex comfortlaag. Bovendien behandeld met Sensity, de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze voor een continu fris bed.

De Goldline Luxury matras is voorzien van alle mogelijke luxe en technologie zoals Inside Pocketveren, een duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. En Sensity, de behandeling met probiotica op natuurlijk wijze voor een continu fris bed. De matras wordt afgedekt met Natuurlatex, paardenhaar en een jute drukverdeler.

De Goldline Excellence matrassen zijn ook voorzien van Inside Pocketveren en worden afgedekt met een laag Natuurlatex en een jute drukverdeler. Ook op de Goldline Excellence zit Sensity®. De afwerking van het exterieur wordt bij alle Goldline modellen gekenmerkt door Damast en Stretch. De afwerking is handgenopt.

De Goldline Premier matrassen zijn voorzien van Inside Pocketveren, afgedekt met een laag latex en een jutedrukverdeler. Ook heeft de Premier Sensity, Damast en Stretch. De middenhoogte van alle Goldline matrassen (Luxury, Excellence en Premier) is 24 centimeter en worden met de hand in Nederland gemaakt.

De Silverline Luxury matrassen zijn voorzien van een 7 zone Advanced pocket-interieur met geneste, geharde veren. Afgedekt met Natuurlatex en een jute drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

De Silverline Excellence matrassen zijn voorzien van een 7 zone Advanced pocket-interieur met geneste, geharde veren. Afgedekt met een latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

De Silverline Premier matrassen zijn voorzien van een 7 zone Advanced pocket-interieur met geneste, geharde veren. Afgedekt met Comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!