FidderSlapen zw grijs

Swissflex matrassen

Samen met de Swissflex lattenbodem zorgt een Swissflex matras, die zich aan de individuele behoeften van de mens aanpast, voor perfect slaapcomfort. Optimale drukverdeling, gerichte ondersteuning en ademend vermogen kenmerken alle Swissflex matrassen. Dat komt ook zeker door het baanbrekende innovatieve schuim GELTEX®: een combinatie van elastisch gel en luchtdoorlatend schuim.

Swissflex matras Versa 24 Geltex is het meest luxe Geltex matras uit de Swissflex collectie. Het matras is opgebouwd uit luxe mini-pocketveren, geprofileerd Gomtex én Geltex. De samenwerking tussen de materialen zorgt voor de beste ondersteuning, de meeste drukverlaging en best vochtregulerend vermogen. U heeft qua tijk keuze uit een wasbare jersey stretch tijk of een tijk met merino wol.

Swissflex matras Versa 22 Geltex is een wat zachter en comfortabeler matras. Het matras is opgebouwd uit twee basis materialen: geprofileerd Gomtex en Geltex en is voorzien van een speciale lende en schouderzone. Het matras is voorzien van een soepele stretch tijk, welke gemakkelijk afgeritst en gewassen kan worden.

Swissflex matras Versa 20 Geltex is het Geltex matras wat voldoet aan alle basiseisen. Het ventileert goed, biedt comfort en ondersteunt. Het matras wordt gemaakt in twee stevigheden.

Swissflex matrassen Versa 24 Latex en Gomtex vormen de ideale combinatie met de Uni 20 lattenbodem. De matrassen zijn voorzien van elementen die het matras indelen in 7 zones. De individuele elementen komen overeen met de lattenparen van de Uni 20. De matrassen zijn afgedekt met een comfortabele laag latex of een ondersteunende laag Gomtex. Beide matrassen zijn in twee stevigheden verkrijgbaar.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!