FidderSlapen zw grijs

Tempur matrassen

Tempur heeft drie verschillende matrascollecties ontwikkeld, elk met een geheel eigen gevoel, maar allemaal ontworpen om zich nauwkeurig aan te passen aan de contouren van uw lichaam. Nieuw is de Tempur Hybrid matrascollectie. De matrassen Tempur materiaal en perfect op uw beweging reagerende micro pocketveren.

Bij de Tempur Original matras collectie draait alles om de voordelen waarvoor TEMPUR wereldwijd bekend staat. Dankzij de ruimtevaarttechnologie profiteert u van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning voor het hele lichaam. De matrassen in deze collectie zijn perfect voor mensen die liever op een steviger matras slapen. De matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en in alle standaard maten. Bovendien zijn de matrassen geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.

De Tempur Cloud matras collectie is ontworpen voor mensen die een zacht matras willen die tevens een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag bestaat uit speciaal ontwikkeld Tempur Extra Soft™ materiaal dat meteen heerlijk zacht aanvoelt. De perfecte balans tussen de Extra Soft™ bovenlaag en de Tempur ondersteuningslaag die zorgt voor het comfort, de ondersteuning en de duurzaamheid die u mag verwachten van Tempur ... met een zachter gevoel. Tempur Cloud matrassen zijn verkrijgbaar in alle standaardmaten en geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.

Als u alle voordelen wilt van Tempur, maar ook wilt genieten van het gevoel van een traditioneel pocketveermatras, dan is de Tempur Sensation matras collectie de perfecte keuze. Een speciaal gesneden, duurzame ondersteuningslaag biedt het vertrouwde gevoel van een traditioneel matras, terwijl een goed uitgebalanceerde combinatie van Tempur materiaal zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning. De Tempur Sensation matrassen zijn verkrijgbaar in alle standaardmaten en geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.

Het Tempur Hybrid matras biedt u een perfecte combinatie van geavanceerd Tempur materiaal en micro pocketveren. Ervaar het revolutionaire gevoel van een matras waarin het unieke Tempur materiaal wordt gecombineerd met de perfecte ondersteuning van pocketveren. De Hybrid matras bevat individueel verpakte Micro Pocketveren die gemaakt zijn met de nieuwste technologieën. De pocketveren reageren op uw bewegingen, waardoor u een optimale ondersteuning ervaart. De matras is afgedekt met een laag drukverlagend Tempur materiaal dat perfect naar de contouren van uw lichaam vormt.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!