FidderSlapen zw grijs

Vispring matrassen

Alle matrassen van Vispring worden met de hand vervaardigd van de beste natuurlijke materialen. De ervaren vakmensen van Vispring combineren losse stalen pocketveren met britse fleecewol, katoen en paardenhaar. Dit geeft u de garantie voor een perfecte nachtrust.

Fidder Slapen heeft in het assortiment:

  • Victoria matras
  • Devonshire matras
  • Regent matras
  • Marquess Superb matras
  • Tiara Superb matras

De Vispring Victoria matras is met de hand vervaardigd en is gemaakt van het beste vanadiumstaal en omhuld door royale, met de hand gevulde lagen van de beste natuurlijke materialen, waaronder 100% Platinum gecertificeerde Britse fleecewol, katoen en Brits paardenhaar. Deze constructie en materialen zorgen Visprings kenmerkende comfort en ondersteuning.

De Vispring Devonshire matras is opgebouwd uit een constructie van met de hand geneste veren in calicopockets. De comfortlagen zijn opgebouwd uit een mix van exclusieve natuurlijke vullingen van Britse fleecewol en Devonshire wol.

De Vispring Regent matras is opgebouwd uit een constructie van met de hand geneste veren in calicopockets. De verfijnde stoffering voelt luchtig en heerlijk zacht aan. De afdeklagen zijn opgebouwd uit een mix van exclusieve natuurlijke vullingen van Britse fleecewol, paardenhaar, katoen en Shetland wol gecombineerd met zijde en mohair.         

De Vispring Marquess Superb matras  is opgebouwd uit een constructie van twee lagen met de hand geneste veren in calicopockets. Dankzij de dubbele laag pocketveren biedt matras u bijzonder veel veerkracht en ondersteuning. De comfortlagen zijn opgebouwd uit een mix van exclusieve natuurlijke vullingen van Brits fleecewol, Shetland wol, katoen en Tussah-zijde.

De Vispring Tiara Superb matras is opgebouwd uit een constructie van twee lagen met de hand geneste veren in calicopockets. De dikke afdeklagen zorgen voor een verfijnde en weldadige slaapervaring. De afdeklagen zijn opgebouwd uit een mix van exclusieve natuurlijke vullingen van Shetland wol, katoen, paardenhaar en wol.

Ontdek Vispring in de webshop

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!