FidderSlapen zw grijs

Auping topmatrassen

De kern van de Auping Comfort topmatras bestaat uit uitstekende veerkrachtige HR-schuim en garandeert een goede, ventilerende en vochtregulerende werking. Verschillende maten zijn verkrijgbaar. Breedte variërend tussen 80cm en 200cm en lengte variërend tussen 190cm en 220cm. De topper is 8 cm hoog en voorzien van anti-allergische tijk.

De Auping Comfort Deluxe topmatras heeft een kern van latex, wat zorgt voor een heerlijk zacht comfort en veerkracht. De tijk van de topper is afneembaar en wasbaar. Verschillende maten zijn verkrijgbaar. De topper is 10 cm hoog.

De kern van de Prestige Deluxe topmatras is opgebouwd uit Pura Latex. Dit is een revolutionair, hoogwaardig en duurzaam latex schuim dat bekend staat om eigenschappen als uitstekende ventilatie en veerkracht. De tijk van de topper kunt u kiezen, cool en wasbaar of een warme tijk met wol. De coole tijk van de topper is afneembaar en wasbaar en voelt koel aan. De warme tijk is afneembaar en chemisch reinigbaar en voelt behaaglijk aan.

Door de kern van Visco traagschuim heeft de topper Prestige Visco extra drukverlagende eigenschappen. In combinatie met het ventilerende klimaatvezel in de toplaag en de afneembare en wasbare tijk zorgt dit voor een fris en zacht gevoel.

Om je het optimale comfort te bieden, kun je kiezen voor de Kiruna Unik Deluxe topper met een kern van Latex Pura of je kiest de Kiruna Unik DeLuxe topper met paardenhaar als je houdt van een knus en zacht gevoel. Met de topper van jouw voorkeur, verzeker je jezelf van topcomfort en word je ’s ochtends uitgerust en fris wakker.

Alle bovenstaande Auping topmatrassen kunnen tevens geleverd worden in een split-uitvoering. Een splittopper wordt veelal gekozen in combinatie met een verstelbare boxspring. Zo kun je afzonderlijk je bed of boxspring verstellen. De één gaat alvast lekker slapen en de ander leest zijn boek nog even uit.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!