FidderSlapen zw grijs

Pullman topmatrassen

De Pullman Goldline Natuurlatex topmatras is de meest luxueuze Pullman topper. Met een kern van natuurlatex en een afdekking van natuurlijke materialen als wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill. Voorzien van een prachtige genopte afwerking en damast. De middenhoogte is ongeveer 9 centimeter. Pullman topmatras Goldline kan ook worden uitgevoerd in de handige splittopper variant. Door de split in de topper zijn beide hoofdeinden toch afzonderlijk van elkaar verstelbaar.

De Pullman topmatras Silverline Latex is een heerlijke comfortabele topper met een kern van latex en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity behandeling gehad, wat de topper anti-allergisch maakt. De middenhoogte is ongeveer 7 centimeter. De Silverline Latex kan net als de Goldline Natuurlatex worden uitgevoerd in een splittopper variant.

De Pullman Comfort Topper, met een kern van Comfortschuim en een afdekking van Comfortfill, is het instapmodel topmatras. Inclusief stretch afwerking en Sensity behandeling op een doorgestikte hoes. De middenhoogte is ongeveer 6 centimeter. De Topper comfortschuim kan net als de Goldline Natuurlatex en Silverline Latex worden uitgevoerd in een Split variant.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Op tweede paasdag zijn wij geopend, bij voorkeur op afspraak. Wij zijn open van 12.00 t/m 17.00 uur.

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!