FidderSlapen zw grijs

Auping

Auping nights, better days! Auping is in 1888 opgericht in Deventer en uitgegroeid tot Nederlands be(kend)ste beddenfabrikant. De vakmensen van Koninklijke Auping staan garant voor uw nachtrust. Dankzij hun kennis en ervaring bent u verzekerd van bedden en matrassen met een kwaliteit en comfort op hoog niveau, met goede ventilatie, ondersteuning, drukverlaging en verstelbaarheid. Elke spiraalbodem, bed en matras wordt door Auping’s specialisten met kennis en oog voor detail vormgegeven en geproduceerd te Deventer.

Auping stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat u iedere nacht heerlijk slaapt. Dat gebeurt onder meer door gebruik te maken van de nieuwste wetenschappelijke inzichten op slaapgebied en door toepassing van de meest innovatieve en comfortabele materialen.

De kern van het uitgebreide Auping assortiment bestaat uit de Auping matrassen. Zij staan garant voor goede ventilatie, perfecte ondersteuning, drukverlaging en comfort. De Auping matrassen zijn uitermate geschikt om te leggen op een Auping spiraalbodem of een Auping boxspring. Auping heeft twee type spiraalbodems, de Auping Original spiraalbodem en de Auping Royal spiraalbodem. En drie type Auping boxsprings: de Auping Original boxspring, de Auping Criade boxspring en de Auping Kiruna boxspring. Kiest u voor een Auping spiraalbodem, dan kunt u deze gebruiken in verschillende bedmodellen: de Auping Match, Auping Essential, Auping Original en de Auping Auronde. Auping kussens, dekbedden, moltons, hoeslakens en dekbedovertrekken zorgen voor de finishing touche van uw Auping bed. Wij hebben als één van de weinige beddenspeciaalzaken het gehele Auping assortiment en alle Auping matrassen in alle stevigheden in onze winkel, iets wat doorgaans alleen voorbehouden is aan een Auping Plaza. Het grote voordeel: vergelijk alle Auping bedden met elkaar én met andere topmerken uit onze collectie.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!