FidderSlapen zw grijs

Carpe Diem

Carpe Diem is een toonaangevende speler in het premium segment boxsprings. En dat is niet voor niets. Er zijn vele eigenschappen die een Carpe Diem bed zo uniek maakt. De Carpe Diem boxsprings worden in Zweden met de hand gemaakt, u vindt een handtekening van de maker aan de onderkant van uw bed, en alleen de beste materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van het bed. Als basis voor het bed dient een grenen houten frame van de beste kwaliteit. Het hout groeit in het noorden van Zweden en groeit daardoor erg langzaam. Dit resulteert in een oer-sterke basis voor het Carpe Diem bed.

De speciale CPS vering laat elke veer onafhankelijk van elkaar bewegen, waardoor het als beste in staat is de contouren van uw lichaam te volgen en u een optimale ondersteuning te bieden. Iedere veer is afzonderlijk voorzien van een aparte comfort laag, wat resulteert in een zeer hoge drukverlaging. Een Carpe Diem bed wordt ten alle tijde geleverd met een luxe topper voor extra comfort en drukverdeling. Het Carpe Diem topmatras heeft een kern van de beste ventilerende latex: Talalay latex. U kunt kiezen uit verschillende tijken, wasbaar of afgedekt met wol en/of katoen.

De vormgeving van de bedden is aan uw persoonlijke smaak aan te passen. Luxe gecapitoneerde hoofdborden zijn een optie, maar ook strakke hoofdborden met een design uitstraling zitten in het Carpe Diem assortiment. En kiest u een moderne grijze stof of juist een lichte chique stof.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit prachtige Zweedse merk? Wij nodigen u graag uit in onze Carpe Diem shop-in-shop waar u uitgebreid kunt proefliggen op onze Carpe Diem bedden.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!