FidderSlapen zw grijs

Lifetime

Bij Lifetime bekijken ze de wereld al meer dan 40 jaar door de ogen van het kind. Er is veel veranderd in de loop der tijd. Kinderen hebben nu een eigen kamer, de kamers zijn groter en er zijn allerlei trends gekomen en weer verdwenen. Eén ding is echter onveranderd gebleven, namelijk de filosofie van Lifetime: “Kinderen hoeven alleen maar te spelen, te ontdekken en plezier te hebben.”

Met dit motto als leidraad schept Lifetime opvallende en fantasierijke werelden, die de basis vormen voor de reis door de kinderjaren. Dankzij de combinatie van traditioneel vakmanschap en Deense kwaliteit zorgen ze dat kinderen in een veilige omgeving pret kunnen maken en spelen. Alleen het beste is goed genoeg, voor ons en voor je kind.

De uitgebreide Lifetime Original collectie bestaat uit hoogwaardig meubilair uit duurzaam grenen, waar het basisbed het uitgangspunt vormt. Je bouwt dit bed, als uw kind ouder is, gemakkelijk om tot hoogslaper, stapelbed, hemelbed of zelfs een hutbed. Je bent met Lifetime zo in 1 keer klaar voor vele jaren slapen en plezier! Maak een Lifetime kinderkamer compleet met mooie kledingkasten, in hoogte verstelbare bureau’s en boekenkastjes met lades en deurtjes. Vul aan met speelgordijnen, geïllustreerde bedfronten, hemels en klamboes, dekbedovertrekken en kussens... Zo veel kleurrijke en prachtige accessoires geven je oneindig veel mogelijkheden om de droomkamer van jou kind samen te stellen.

 

Bestel de kindermeubels van Lifetime en Lifetime showroommodellen in onze webshop

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 9.30 - 18.00
Woensdag 9.30 - 18.00
Donderdag 9.30 - 18.00
Vrijdag 9.30 - 18.00
Zaterdag 9.30 - 17.00

 

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!