FidderSlapen zw grijs

Mintjens

Mintjens, een gevestigde waarde in de Belgische interieursector, maakt eigentijdse meubelcollecties voor jouw woon- of slaapruimte. De tijdloze combinatie van warm en nobel hout staat steeds centraal bij Mintjens. Zowel in eikenfineer als massief maatwerk hebben we voor ieder wat wils.

Vanaf de eerste ruwe schets op papier tot aan de levering van het afgewerkte meubelstuk werken er meer dan 170 mensen met een passie voor hout en interieur. Respect voor de natuur staat centraal. We geven niet alleen om onze producten maar om het volledige productieproces. Daarom zijn we erg kieskeurig wat de materiaalkeuze betreft. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en de gebruikte oliën en lakken voldoen aan de allerstrengste normen. Daarnaast gebeurt onze volledige productie met hernieuwbare energie.

De Bronx serie staat voor young urban industrial en bestaat uit een ledikant, hoofdbord met bijbehorende led leeslampjes, kledingkasten, commodes, spiegels en nachtkastjes. Materialen als karakter eikenfineer en elementen van staal worden gecombineerd met krachtige vormen en ruwe oppervlakken. Een gedurfde combinatie die uniek is in de slaapkamer. Het metaal vormt de rode draad door de Bronx serie.

De Eden serie zorgt voor de perfecte start van je dag en bestaat uit een ledikant, kledingkasten, commodes, spiegels en nachtkastjes. Deze houten slaapkamer zorgt voor een gezonde slaapomgeving en verkwikkend slaapcomfort. Het zwarte accent vormt de rode draad door de Eden serie.

De Stuga serie is schitterend in zijn eenvoud en bestaat uit een ledikant, kledingkasten, commodes, spiegels en nachtkastjes waarop je je GSM draadloos kan opladen. De strakke plankenstructuur, de lange grepen van de kastdeuren en het minimalistisch design zijn slechts enkele kenmerken van deze prachtige slaapcollectie. Less is more vormt de rode draad door de Stuga serie.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!