FidderSlapen zw grijs

Mrs.Me

Het toonaangevende Mrs.Me is een home couture label met een moderne internationale signatuur. Mrs.Me brengt home couture collecties voor de slaap- en woonkamer en produceert daarnaast ook op maat gemaakt linnengoed en hoogwaardige textielproducten voor woonhuizen, hotels en jachten.

De synergie tussen de producten is de kracht van de Mrs.Me collectie. Alle items zijn op elkaar afgestemd; de unieke plaids, sierkussens en spreien passen perfect bij de verfijnde dekbedovertrekken. Samen vormen ze een complete setting voor slaap- en/of woonkamer.

The Glass House Collection

The Glass House Collection van Mrs.Me onderscheidt zich door een subtiel kleurpalet, bijzondere details, de toepassing van niet-alledaagse materialen en een ongedwongen sfeer. Dit alles overtuigend samengevoegd in verschillende decors, de settings van fully dressed bedden.

Home Couture op maat gemaakt

Mrs.Me ontwikkelt en ontwerpt op maat gemaakt linnengoed voor woonhuizen, van exclusief bedlinnen en badtextiel tot keukentextiel en tafellinnen, volledig afgestemd op de wensen van de klanten.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!