FidderSlapen zw grijs

Nolte

Voor vernieuwing, tijdloze moderne vormgeving en kleurstelling, uitgebreide systeemoplossingen, Duitse degelijkheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in het middensegment, bent u bij Nolte bij de juiste fabrikant.

Nolte produceert zijn systemen volgens EU-normen en bedient de markt met een reeks variaties. Zoals een prachtige schuifkastencollectie, van eenvoudige actiemodellen tot design schuifkasten van chroom met zwart glas. Daarnaast staat Nolte met ontwerpmogelijkheden en betaalbaar maatwerk klaar voor iedere klant die meer wil en het individuele zoekt.

Het bijmeubel-programma van Nolte kent met de serie: Alegro, Coda en Sonyo voor ieder budget een ruime keuze. Zo bent u vrij om naar eigen smaak en inzicht uw slaapkamerinrichting compleet te maken, maar ook voor in de woonkamer, studeerkamer, etc. past een Nolte commode altijd in de stijl van uw interieur.

De ledikanten van Nolte zijn net als de kasten en bijmeubels verkrijgbaar in meerdere kleuren en uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een 2-persoons ledikant, maar ook een twijfelaar of een 1-persoons ledikant. Makkelijk aan te passen naar uw persoonlijke smaak, door kleur, hoofdbord en pootjes geheel naar eigen wens samen te stellen.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!