FidderSlapen zw grijs

Novamobili

Novamobili is een Italiaans merk dat bekend staat om haar stijlvolle en moderne kasten. Novamobili kasten zijn tot in detail prachtig afgewerkt en de kasten zijn leverbaar in verschillende gespoten (hoogglans) lakkleuren of trendy houtfineer. Bovendien zijn in het assortiment van Novamobili ook bijpassende nachtkastjes en commodes opgenomen. Zo zorgt u dat de meubels in uw slaapkamer een mooi geheel vormen.

Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden. U zult onder de indruk zijn van het assortiment basiskasten van Novamobili. Bekijk bijvoorbeeld eens de mogelijkheden van de Novamobili Diagona en de Novamobili Trio. Heeft u zelf een idee over een eigen ontwerp? De Novamobili kasten kunnen zelfs op maat worden gemaakt. Zo komt slaapspecialist Fidder tegemoet aan al uw wensen!

Novamobili design kasten
Zoals alleen Italianen dat kunnen, combineert Novamobili stijlvol design met een betaalbare prijs. De eigenzinnige producten creeëren ruimte voor liefhebbers van modern design. Wij leveren het zeer uitgebreide kasten programma van deze Italianen volledig.

De kasten van Novamobili kunnen worden uitgevoerd in trendy houtdessins of moderne lakkleuren, in mat of hoogglans. Italianen zijn meesters in het lakken van kasten. In onze showroom zult u ontdekken dat deze kasten functionaliteit en vormgeving tot in detail doordacht combineren. Zo levert Novamobili zweefdeurkasten, draaideurkasten, vouwdeurkasten en inloopkasten.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Woerden. Samen met onze verkopers kunt u, rekening houdend met uw ruimte en persoonlijke smaak, op de computer gestalte geven aan uw kast. Zo krijgt u direct een indruk van hoe de kast eruit komt te zien!

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!