FidderSlapen zw grijs

Sofiben

Het wisselen van een dekbedovertrek is door het groter worden van de bedden geen eenvoudig huishoudelijk karwei meer te noemen: het neemt vaak nogal wat tijd in beslag voor alles goed en netjes ligt. En dan heb je ook nog kans dat het dekbed na een nacht helemaal verschoven is binnen het overtrek.

Met de Sofiben-dekbedovertrekken behoren deze ergernissen definitief tot het verleden. Het speciale Sofiben ritssysteem zorgt ervoor dat het verwisselen van een dekbedovertrek een fluitje van een cent wordt: u ritst het overtrek in een keer over drie zijden los, sla de bovenkant terug op het hoofdeinde, leg uw dekbed erin, sla de bovenkant weer terug en rits het dekbedovertrek weer dicht. Klaar! En mocht het na het slapen niet meer helemaal goed zitten, dan steekt u uw handen in de open splitten en trekt u het dekbed eenvoudig weer op zijn plaats en in de punten. Met dit unieke systeem bespaart u niet alleen veel tijd, het wisselen kost u bovendien nauwelijks inspanning.

Sofiben biedt u, vanuit haar uitgebreide netwerk in Nederland, Europa en zelfs buiten Europa, een ruim en modern assortiment stoffen, kleuren en motieven. De dekbedovertrekken worden in opdracht van Sofiben op kleine schaal in Nederland gemaakt. van uitsluitend stoffen en ritsen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw Sofiben dekbedovertrek.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 11.00 - 17.00
Woensdag 11.00 - 17.00
Donderdag 11.00 - 17.00
Vrijdag 11.00 - 17.00
Zaterdag 11.00 - 17.00

 

Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!