FidderSlapen zw grijs

Maatwerkkasten

Slizing maatwerk schuif- en draaideurkasten
Slizing kasten zijn functioneel, van hoogwaardige kwaliteit en heel erg mooi. Slizing biedt ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten en kan moeiteloos in iedere situatie worden ingepast. Door de veelheid van kleur en materiaal kunt u eindeloos combineren. Ook voor de kastindeling geldt maatwerk volgens uw wensen en ideeën. Slizing kasten worden op maat geleverd en naar wens geplaatst.

Slizing schuifdeurkasten op maat
Slizing biedt voor de luxe schuifwandkasten diverse soorten glas, zoals transparant glas, matglas, gesatineerd en glas met matte patronen erop, met mini cubes en maxi cubes. Hiernaast bestaat de collectie uit ca. 30 soorten gekleurd glas. Glas met een gekleurde laklaag aan de achterzijde waardoor het glazen paneel een mooie kleur achter een glanzend front krijgt. Deze glas kleuren zijn ook in een gezandstraalde uitvoering verkrijgbaar, waardoor u bijvoorbeeld glanzende en matte glasdeuren in dezelfde kleur kunt afwisselen.

U kunt bij Slizing Schuifwandkasten ook kiezen uit maar liefst 48 decorpanelen. In de collectie bevinden zich unidecors, houtdecors, fantasiedecors. Met de ruime keuze uit decors kunt u moderne, stijlvolle en ook klassieke kasten maken die geheel passen bij de inrichting van uw woning. Denkt u bijvoorbeeld aan klassiek eiken, of een moderne zebrano of wengé. Ook kunt u uw interieur opfrissen met een vrolijke appelgroen of China rood.

Door het toepassen van één of meerdere spiegeldeuren in uw schuifwandkast geeft u uw woning direct een andere sfeer en wordt uw kamer als groter en ruimer ervaren. Met Slizing Schuifwandkasten kunt u met diverse spiegels verschillende effecten bereiken. Dit kan bijvoorbeeld met een blanke spiegel, een klassiekere bronzen spiegel, maar ook met spiegels met een antiek uiterlijk en spiegels met gezandstraalde blokjes erop. Met deze spiegels creeert u een spel van licht en reflectie waardoor uw interieur een geheel eigen uitstraling krijgt.

De deuromlijstingen van Slizing zijn verkrijgbaar in de aluminium modellen Wave en Square. Square is een strakke, moderne variant en Wave heeft een rondere uitstraling. De constructie zorgt door zijn dikte en uitvoering voor zeer degelijke en stabiele schuifdeuren. De deuromlijstingen Slizing Wave en Slizing Square zijn leverbaar in 8 standaardkleuren en in ongeveer 200 RAL-kleuren.
Het interieur achter de schuifwand wordt vanzelfsprekend ook volledig op maat geleverd in bijpassende moderne decors. Voor uw kastinterieur kunt u kiezen uit diverse indelingen. Indelingen met veel legplanken of indelingen met een hoog of met een laag hanggedeelte. Ook hoekkasten behoren tot de mogelijkheden, zodat u een schuifwandkast in een L-vorm en als een inloopkast kunt samenstellen. Voor het kastinterieur kunt u kiezen uit 2 diktes, te weten 18 mm dik of 22 mm. Beide interieurs zijn afgewerkt met een stevige, stootvaste ABS rand.

Slizing Schuifwandkasten biedt voor het handig en efficiënt opbergen diverse oplossingen. Zo zijn er speciale uitschuifbare garderobehouders voor ondiepe kasten, zoals schoenenhouders, stropdashouders, broekenrekjes en riemhouders.

Slizing draaideurkasten op maat
De Slizing Design draaideurkasten op maat zijn rondom afgewerkt in paneelkleur of magic aluminium en hebben een fraaie, 51 cm hoge Quadro greep. De Trend draaideurkasten zijn voorzien van een smal verticaal aluminium profiel met een Trend 32 cm greep. Alle draaideuren van de maatwerkkasten zijn standaard voorzien van softclosing. Voor de legplanken is er de keuze tussen 22 mm legplanken of extra luxe legplanken van 38 mm dik. De kasten hebben een vaste bodem met stelvoeten, waardoor ze ook in scheve ruimtes goed zijn toe te passen.

Altijd de passende ruimte dus. Met een interieur van legplanken, hangroedes, lades en ladeblokken op maat. Deurpanelen in houttinten of één van de vele kleuren. Ook de draaideurkasten getuigen van Slizing passie voor details. Ondanks hun stevige karakter, gaan de deuren fluisterstil en vederlicht open en dicht. De scharnieren zijn soepel, oersterk en weten van geen wijken. Gemak heeft zijn draai gevonden.

Contact

 

FIDDER SLAPEN
Jaap Bijzerweg 9
3446 CR Woerden


0348 - 412861
info@fidderslapen.nl

Openingstijden

 

Dinsdag 9.30 - 18.00
Woensdag 9.30 - 18.00
Donderdag 9.30 - 18.00
Vrijdag 9.30 - 18.00
Zaterdag 9.30 - 17.00

 
Koopavond op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag!